Veel gestelde vragen

 
 • Q: Wat is ontgrendelen?

  Antwoord: Unlocking stelt u in staat om alle banden om uw eerste mobiele netwerk provider snijden zonder vervanging van uw mobiele telefoon. Wanneer u een mobiele telefoon of kopen op pay-as-you-go of een contract, netwerk carrier voorzien van een SIM-kaart, een chip in je toestel, met een serienummer dat u identificeert op het netwerk provider. De meeste netwerk carrier "lock" van uw telefoon, zodat het alleen werkt met hun specifieke SIM-kaart, een chip in je toestel, met een serienummer dat u identificeert op het netwerk provider. De enige reden om de SIM-lock is ervoor te zorgen je hun service te gebruiken voor een langere periode van tijd. Als u probeert om een ​​alternatieve SIM-kaart in de telefoon is vergrendeld, zult u foutmeldingen ontvangen, zoals "SIM-kaart niet geaccepteerd." Unlocking kunt u een SIM-kaart te gebruiken op elk netwerk in de handset.

 • Q: Wat zijn de ontgrendeling voordelen?

  Antwoord: Er zijn veel voordelen aan het ontsluiten van uw toestel, zoals: Mogelijkheid om een ​​SIM-kaart te gebruiken op elk netwerk De mogelijkheid om te profiteren van roaming-diensten die worden aangeboden door de meeste grote netwerken mogelijkheid van dubbele, tri- of zelfs quad-band functies zodat u uw telefoon te gebruiken, zelfs in meer landen over de hele wereld.

 • Q: Kan mijn telefoon ontgrendeld?

  Antwoord: Als je provider en het model wordt vermeld op de website dan kunnen wij u prvide de code.

 • Q: Hoe kan ik mijn mobiele telefoon IMEI.?

  Antwoord: Toets * # 06 # op uw telefoon het zal u tonen 15-cijferige nummer dat uw mobiele telefoon IMEI.

 • Q: Wat als ik een model dat niet wordt vermeld op uw website?

  Antwoord: Neem dan contact met ons op en laat ons weten abt uw model.

 • Q: Wat gebeurt er als mijn code is "niet gevonden"?

  Antwoord: Je zal niet in rekening gebracht voor eventuele codes die terugkomen "niet gevonden". U ontvangt een volledige terugbetaling hebben.

 • Q: Ik bestelde een code lange tijd geleden. Ik heb het verloren, wat moet ik doen?

  Antwoord: U kunt altijd uw bestelling door te gaan op http://worldgsmcodes.com/track.php

 • Q: De code die ik kreeg niet werkt. Wat zal ik doen?

  Antwoord: Als de code die je krijgt niet werkt, laat het ons weten dat we zullen proberen om de code te controleren, als de code hetzelfde dan kunt u vragen om restitutie te blijven, U moet ons video bewijs, zodat we kunnen ervoor zorgen dat u bent volgen van de juiste instructies en de telefoon werd niet hardlocked. Video moet het inbrengen van de SIM-kaart zijn onder andere, met de IMEI, en het tonen van het bericht \ "code fout \". \ "Niet toegestaan ​​\" of \ "Can not Undo Restriction \".

 • Q: Wat gebeurt er als een verkeerde code in de telefoon wordt ingevoerd te vaak?

  Antwoord: De meeste apparaten zijn door de fabrikant ingesteld met een temp limiet voor het ontgrendelen. Als een dergelijke limiet wordt dan bereikt het apparaat hard wordt vergrendeld en onbruikbaar wordt zonder originele SIM-kaart. Blackberry: 10 Tries (Impossible te herstellen) HTC 3 probeert (onmogelijk om te herstellen) HP 3 probeert (onmogelijk om te herstellen) Huawei 5 Tries (onmogelijk om te herstellen) Lg 3-5 Tries (Met technicus mogelijk te herstellen), Motorola (None droid) 3 Tries (Als het apparaat harde vergrendeld en zegt contact service provider. u verlaat verkeerde sim in de telefoon voor 30 minuten en de telefoon opnieuw in te stellen.) Nokia nieuw model 3 probeert, oude model 5 Tries (mogelijk met apparatuur en technicus) Palm 3 Tries ( onmogelijk om te herstellen) Pantech 5 Tries (onmogelijk om te herstellen) Samsung sommige modellen 3 probeert en anderen 5. Het zal zeggen telefoon bevriezen. Een unfreeze code zal werken. Echter, zonder deze code een technicus nodig is. Sony Ericsson: 3-5 Tries (Mogelijk met technicus).

 • Q: Het duurt langer dan de voorgestelde tijdschema voor mijn code te verwerken. Wat zal ik doen?

  Antwoord: In het geval dat de code langer dan de voorgestelde tijd neemt, stuur dan een e-mail naar support@worldgsmcodes.com waaronder het IMEI, model, datum en tijd ingediend.

 • Q: Wat is uw beleid voor terugbetaling?

  Antwoord: Als de code die je krijgt niet werkt. Restitutie zal niet worden gegeven voor eventuele codes zonder video bewijs. Video moet het inbrengen van de SIM-kaart zijn onder andere, met de IMEI, en het tonen van het bericht \ "code fout \". \ "Niet toegestaan ​​\" of \ "Can not Undo Restriction \".